U kunt verrast zijn na te weten wat fibromyalgie veroorzaakt.

Wil je weten wat fibromyalgie veroorzaakt?
Volgens de National Fibromyalgia Association zijn er tussen de 15 en 20 miljoen mensen die last hebben van fibromyalgie maar niet weten wat fibromyalgie veroorzaakt.
-Dr. Steven Hotze, hypothyreoïdie, gezondheid en geluk

– 20 miljoen Amerikanen hebben een vorm van schildklieraandoening
– Tot 60% van de mensen met schildklieraandoeningen zijn zich niet bewust van hun toestand
. Wij geloven het niet

“Mijn arts vertelde me dat ik fibromyalgie heb en daar zal ik mee moeten leven.”
Heb je de ene arts na de andere bezocht om erachter te komen waarom je zo veel spierpijn, vermoeidheid en slapeloosheid hebt, naast vele andere symptomen?

Heeft uw arts u verteld dat uw bloedtestresultaten normaal zijn en dat u fibromyalgie moet hebben? Heeft hij je verteld dat er geen remedie is en dat hij niet weet wat fibromyalgie veroorzaakt? Het is tijd om de stilte te breken over wat fibromyalgie veroorzaakt.

Afbeeldingsresultaat voor problemen met concentreren op wikihow

Fibromyalgiesymptomen zijn symptomen van hypothyreoïdie
Fibromyalgie is gewoon een Latijns woord dat spierpijn betekent, maar het is door de traditionele geneeskunde gebruikt om een ​​verzameling symptomen te beschrijven alsof het een ziekte was. Het is echt een symptoom op zichzelf. Kijk eens – komen deze fibromyalgiesymptomen bekend voor? Het zijn ook symptomen van hypothyreoïdie.

Gewrichtspijn en stijfheid Spierpijn en zwakte
Vermoeidheid misselijkheid
Slaapstoornissen duizeligheid
Hoofdpijn / migraine Keelpijn
Concentratieproblemen Tintelingen of gevoelloosheid in ledematen
Geestelijke mist / “fibromist” Geheugenverlies
Constipatie / prikkelbare darm Gebrek aan adem
Zwelling Verhoogde allergiesymptomen
Pijnlijke menstruatie Verhoogde chemische gevoeligheid
Wazig zicht Borstpijn
Depressie Lichtgevoeligheid
Paniekaanvallen gewichtsverlies of winst
Angst Huidaandoeningen (bijv. droge huid)
Koude extremiteiten

Waarom wordt fibromyalgie zo vaak gediagnosticeerd?
Hij heeft ons eerder horen zeggen over de frequentie waarmee de diagnoses van hypothyreoïdie over het hoofd worden gezien. Het is niet verwonderlijk dat fibromyalgie tegenwoordig zo vaak wordt gediagnosticeerd door traditionele artsen, omdat fibromyalgie meestal hypothyreoïdie is die verkeerd wordt gediagnosticeerd. Huisartsen, algemene internisten en reumatologen zijn artsen die meestal fibromyalgie behandelen.

Er is geen diagnostische test voor. Artsen stellen een diagnose door lichamelijk onderzoek uit te voeren, symptomen te beoordelen en andere aandoeningen uit te sluiten. Een aandoening met vergelijkbare symptomen, hypothyreoïdie, wordt bijvoorbeeld vaak bevestigd met een bloedtest. Hierin ligt het probleem. U kunt niet vertrouwen op een bloedtest om hypothyreoïdie te diagnosticeren!

Waarom traditionele artsen hypothyreoïdie niet correct diagnosticeren
Traditionele artsen wordt geleerd om alleen een bloedtest, de schildklierstimulerend hormoon (TSH) -test, waar te nemen als het gaat om het evalueren van een patiënt op symptomen van hypothyreoïdie . Dus wanneer deze bloedtest terugkeert naar het “normale bereik”, weet uw arts niet wat hij moet doen.

Afbeeldingsresultaat voor schildklier Wikipedia

Hij weet niet wat fibromyalgie veroorzaakt. Hij kan je vertellen dat hij fibromyalgie heeft en hem farmaceutische medicijnen geven om de symptomen te maskeren. Hij schrijft meestal medicijnen voor zoals Lyrica, Cymbalta, Savella, antidepressiva, medicijnen tegen angst, slaapmiddelen en pijnstillers. Hij denkt dat wat fibromyalgie veroorzaakt mysterieus en onbekend is.

Onze aanpak voor de behandeling van fibromyalgie
Als bij u de diagnose fibromyalgie is gesteld en symptomen van hypothyreoïdie heeft, zelfs als uw schildklierhormoonspiegels binnen het normale bereik liggen, moet u weten dat er een betere manier is.

We behandelen met een therapeutisch onderzoek naar bio-identieke schildklierhormoonvervanging en passen uw schildklierdosis geleidelijk aan totdat uw fibromyalgiesymptomen verdwijnen. .

Leave a Reply

Your email address will not be published.