DIT IS MY DAG MET FIBROMYALGIA

DIT IS MY DAG MET FIBROMYALGIA

Vandag is die moeilikste dag nadat ek met fibromialgie begin leef het en dat ek dae gekleur het van diegene wat moet vergeet. Alles maak seer, en as ek alles sê bedoel ek alles.

Gister was ‘n harde dag vol gebeure, te veel spanning, te veel werklikheid sonder ‘n blinddoek, te veel verduidelikings aan iemand wat dit lank tevore verdien het en wat ek gedink het opreg en duidelik gegee word. Vandag, vandag is die dag na soveel negatiewe emosie, na soveel uitbarsting, om te sien dat jou wêreld uitmekaar val en daar is geen moontlike oplossing nie, om te sien dat alles ‘n klug was wat jy voor jou oë geskep het, want die werklikheid, op daardie oomblik , was Baie pynlik; maar dit moet nou wees dat my liggaam, my verstand en my gevoelens gereed is om die werklikheid te sien en in die oë te kyk.

Ek weet nie waar om te begin nie, hoe om aan iemand wat nie die pyn voel nie te verduidelik dat fibromialgiese pasiënte voel wat in ons liggaam gebeur wanneer die stoomroller besluit om daaroor te gaan en daarop aandring om elke afgeleë hoek van jou liggaam en gees af te breek .

Wel, ek gaan probeer. Ek het wakker geword nadat ek die vorige nag min geslaap het. Hy het nie baie gerus danksy gister nie, alhoewel dit nie heeltemal waar is nie, het hy nie veel gerus soos byna elke aand nie. Ek het gesukkel om op te staan ​​en regop te bly totdat ek die grondvloer bereik waar die kombuis is. Regtig reeds laag sou dit wees en sonder enige begeerte om te praat, lag, verduidelik of iets; Jy wil net ontbyt eet, jou medikasie neem en op die rusbank gaan lê vir die pyn om weg te gaan.

Die probleem hiermee is naasbestaan, want dan vra hulle jou hoe dit gaan en jy wil natuurlik nie die gewone antwoord nie, so jy sê iets soos “moeg en bietjie seer”, maar die probleem is reeds daar, dis reeds opgelos. gegenereer omdat jou uitdrukking, jou gesig, jou gebare, jou gebrek aan aandag nie saamstem met die antwoord wat jy gegee het nie en dan begin ’n onaangename klimaat by die tafel geskep word. Wanneer daardie suurtoets verby is, staan ​​jy met moeite op, en neem die medikasie, om te sien of dit enigsins help. Jy gaan terug op en jy trek jou slaapklere uit om op te vars, jy gaan af en lê op die rusbank om te kyk of dinge gebeur.

Op daardie oomblik was my voete, bene, middellyf en rug seer. Jou oë begin brand en jy voel baie ongemaklik. Die feit is dat jy nie net ongemaklik voel oor wat seer is nie, jy voel ongemaklik omdat jy vandag aquarunning gehad het en jy kan nie gaan nie, want jy sou graag dinge wou doen en jy kan niks doen nie; Jy word onderworpe daaraan om in die gewone stoel te wees sonder om uit te gaan, nie eers om vars lug op die terras te kry nie. Wanneer daardie suurtoets verby is, staan ​​jy met moeite op, en neem die medikasie, om te kyk of dit enigsins help. Jy gaan terug op en jy trek jou slaapklere uit om op te vars, jy gaan af en lê op die rusbank om te kyk of dinge gebeur.

Op daardie oomblik was my voete, bene, middellyf en rug seer. Jou oë begin brand en jy voel baie ongemaklik. Die feit is dat jy nie net ongemaklik voel oor wat seer is nie, jy voel ongemaklik omdat jy vandag aquarunning gehad het en jy kan nie gaan nie, want jy sou graag dinge wou doen en jy kan niks doen nie; Jy word onderworpe daaraan om in die gewone stoel te wees sonder om uit te gaan, nie eers om vars lug op die terras te kry nie. Wanneer daardie suurtoets verby is, staan ​​jy met moeite op, en neem die medikasie, om te kyk of dit enigsins help.

Jy gaan terug op en jy trek jou slaapklere uit om op te vars, jy gaan af en lê op die rusbank om te kyk of dinge gebeur. Op daardie oomblik was my voete, bene, middellyf en rug seer. Jou oë begin brand en jy voel baie ongemaklik. Die feit is dat jy nie net ongemaklik voel oor wat seer is nie, jy voel ongemaklik omdat jy vandag aquarunning gehad het en jy kan nie gaan nie, want jy sou graag dinge wou doen en jy kan niks doen nie; Jy word onderworpe daaraan om in die gewone stoel te wees sonder om uit te gaan, nie eers om vars lug op die terras te kry nie.

Jy gaan ondertoe en gaan lê op die rusbank om te kyk of dinge gebeur. Op daardie oomblik was my voete, bene, middellyf en rug seer. Jou oë begin brand en jy voel baie ongemaklik. Die feit is dat jy nie net ongemaklik voel oor wat seer is nie, jy voel ongemaklik omdat jy vandag aquarunning gehad het en jy kan nie gaan nie, want jy sou graag dinge wou doen en jy kan niks doen nie; Jy word onderworpe daaraan om in die gewone stoel te wees sonder om uit te gaan, nie eers om vars lug op die terras te kry nie. Jy gaan ondertoe en gaan lê op die rusbank om te kyk of dinge gebeur.

Op daardie oomblik was my voete, bene, middellyf en rug seer. Jou oë begin brand en jy voel baie ongemaklik. Die feit is dat jy nie net ongemaklik voel oor wat seer is nie, jy voel ongemaklik omdat jy vandag aquarunning gehad het en jy kan nie gaan nie, want jy sou graag dinge wou doen en jy kan niks doen nie; Jy word onderworpe daaraan om in die gewone stoel te wees sonder om uit te gaan, nie eers om vars lug op die terras te kry nie.

My vierjarige dogter dring daarop aan om saam met my op die rusbank te slaap, sodat ek na ‘n kort rukkie ongemaklik begin voel oor haar bewegings en omdat sy met my wil speel. Wat meer wil ek vandag hê!!!! Maar dis net dat ek nie eers verstaan ​​wat jy sê nie, haar TV aan, Pablillo vra haar vir die stof, sy praat met my; Dit is te veel vir my, my verstand is glad nie helder nie, my vermoëns is op minder as 20% en ek begin wanhoop, om nutteloos te voel, om te voel dat ek waardeloos is, om te verstaan ​​dat ek niks positiefs gee nie enigiemand en dat ek het wat ek verdien. Dus, voor ek ondertoe moer, besluit ek om boontoe te gaan om in my kamer te gaan lê, waar my dogter my jaag en waar ek my man kry wat aantrek.

So hy vra my hoe dit met my gaan en of ek daar gaan lê. Ek verduidelik hoe ek is afgesien van die feit dat die pyn al so ondraaglik is dat dit duidelik is en ek sê ja, ek gaan lê in die kamer om te probeer rus. Dit is dan dat ek meer hallusineer as wat ek gedink het ek ooit sal hallusineer, my man vra my om te verduidelik waarvoor die dwerg as ‘n koninklike geskenk gevra het om dit vir hom te gaan koop. My gesig moes gewys het wat ek regtig op daardie oomblik gevoel het, woede, frustrasie, verlatenheid; Ek het hom gevra of hy my so en by die kinders by die huis gaan los.

Sy antwoord was meer verhelderend as sy houding gedurende al die jare. Ja, ek het gedink om die tyd te benut, die kinders gaan jou en die honde nie minder pla nie. Die kinders gaan jou nie pla nie; my vierjarige dogtertjie gaan my nie pla nie, maar sy verstaan ​​seker nie hoe ek voel nie, Hy tol en draai sommer nou in die bed waar ek lê en selfs sy beweging veroorsaak my absoluut onbeskryflike pyn. Want dis nie dat die meisie my pla nie, dit is dat sy ‘n meisie is en jy kan haar nie vra om my nie te wil leer hoe sy salto’s in die bed doen en my per ongeluk laat beweeg of my slaan nie, of bloot die beweging van die matras maak dit my liggaam bewe in ‘n skerp pyn waarvan ek moeilik kan herstel.

Ek het alleen gevoel, verlate, maar toe verstaan ​​ek vinnig; Dit is nie verlating nie, dit is bloot misverstand. Hy wat gehallusineer het toe ek hom vertel dat my eerste man my met ‘n krisis gelaat het en op reis gegaan het en die kinders by sy ouers gelos het, nou verstaan ​​ek nie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *