Vad är effekten av en revolutionerande cannabisplåster som lindrar fibromyalgi och smärtor i diabetesnerven?

Många vetenskapliga studier har bekräftat de mirakulösa effekterna av cannabis, så dess begränsningar minskas i stor utsträckning nu.

Det finns erkända över 85 cannabinoider, och vårt nerv- och matsmältningssystem har sina egna endokannabinoida receptorer, som spelar en viktig roll i vår kropp, reglerar aptit, rörelser, sömn och känslor.

Terpener är andra komponenter i cannabis, som erbjuder potenta smärtlindrande egenskaper. Både terpener och cannabinoider har smärtstillande och antiinflammatoriska egenskaper, och dessa fytokemikalier metaboliseras lätt i människokroppen.

Studier har visat att cannabidiol (CBD) från cannabis kommer in i blodomloppet, fäster sig snabbt till cannabinoidreceptorerna i de perifera nerverna och blockerar smärtsignalerna innan de når hjärnan. Cannabinoider lindrar också inflammation och stärker immunförsvaret.

En annan icke-psykoaktiv cannabinoid, beta-karyofyllen, har en annan molekylär struktur än de flesta andra cannabinoider, och det lindrar också inflammation och hämmar mottagning av neural smärta.

Forskare vid University of Michigan fann att användningen av medicinsk cannabis kan hantera kronisk smärta. Patienter som har använt det rapporterade en minskning med 64 procent av deras användning av traditionella receptbelagda smärtstillande medel, vilket i sin tur ledde till färre biverkningar.

Legaliseringen av medicinsk marijuana i staterna minskade antalet dödsfall med överdos med 25%, eftersom 30% av amerikanerna lider av kronisk smärta. Opioider är mycket beroendeframkallande och utgör en risk för överdosering, och denna fråga har blivit en epidemi i USA.

De flesta experter är överens om att medicinsk marijuana är mycket bättre än ibuprofen, och en studie som involverade 215 deltagare som genomfördes vid Université de Montreal visade att det ledde till förbättringar när det gäller deras smärta, funktion, kognitiva funktion och övergripande livskvalitet.

Fibromyalgi som en allvarlig neurologisk sjukdom, som kännetecknas av intensiv muskuloskeletal smärta, humörsvängningar, trötthet och minne och sömnproblem. I de flesta fall behandlas det med antidepressiva medel, receptbelagda smärtstillande medel, paracetamol och läkemedel mot anfall.

National Pain Foundations genomförde en studie 2014 som visade att marijuana hjälpte 62% av patienterna med fibromyalgi att behandla smärtan och andra symtom.

Cannabinoider absorberas vanligtvis av rökning eller vaping av cannabis, men de kan också injiceras och appliceras lokalt.

I november 2016 släppte ett företag med säte i Kalifornien, Cannabis Science, sin “smärtstillande” som kan användas för transdermal leverans av medicinsk cannabis. Det främjas som ett sätt att lindra neuropati smärta och fibromyalgi, och när den appliceras på området absorberar huden snabbt cannabis och kommer in i blodomloppet.

Plåstret innehåller ett cannabinoid (CBD) extrakt med hög potens, som långsamt kommer in i blodomloppet och tränger in i centrala nervsystemet.

Företaget säger att plåstren främjar läkning till det skadade området, och det är mycket effektivare än andra typer av läkemedelsleverans som oral, topisk, intravenös och intramuskulär.

Detta beror på det faktum att det tillhandahåller en kontrollerad frisättning av medicinen till patienten, vanligtvis genom antingen ett poröst membran som täcker en behållare med medicin eller genom kroppsvärme som smälter tunna lager av läkemedel inbäddade i limmet med cannabinoid (CBD) extrakt som långsamt kommer in i blodomloppet och tränger in i centrala nervsystemet.

Dessutom tillägger VD Raymond C. Dabney att dessa två nya läkemedelsapplikationer bara är toppen av isberget när det gäller den potentiella användningen av cannabis.

Han hävdar att de strävar efter att öka vår markkapacitet för tillväxt och anläggningar för att producera sin egen produkt, förse sina forskare med material för att göra dessa formuleringar, och samtidigt undersöker de mer potentiella behov för cannabisrelaterade medicinska applikationer. och utveckla metoderna för leverans. Han säger att de fokuserar på att utveckla läkemedelsberedningar och applikationer för att tillgodose den enorma växande efterfrågan som förväntas de närmaste åren.

De transdermala medicinska cannabisplåstren och transdermala pennorna finns i Mary’s Medicinal i Oregon, Colorado, Nevada, Michigan, Washington och Arizona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *