DETTE ER MIN DAG MED FIBROMYALGI

DETTE ER MIN DAG MED FIBROMYALGI

I dag er den hårdeste dag efter at have begyndt at leve med fibromyalgi, og at jeg har farvet dage af dem, der skal glemmes. Alt gør ondt, og når jeg siger alt, mener jeg alt.

I går var en hård dag fuld af begivenheder, for meget spænding, for meget virkelighed uden bind for øjnene, for mange afklaringer til nogen, der fortjente dem længe før, og som jeg troede blev givet oprigtigt og klart. I dag, i dag er dagen efter så mange negative følelser, efter så mange udbrud, at se at din verden faldt fra hinanden, og der er ingen mulig løsning, at se at alt var en farce, som du skabte foran dine øjne, fordi virkeligheden i det øjeblik , var meget smertefuldt; men det må være, at nu er min krop, mit sind og mine følelser parat til at se og se virkeligheden i øjnene.

Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte, hvordan jeg skal forklare en person, der ikke føler smerten, at fibromyalgiske patienter føler, hvad der sker i vores krop, når damptromlen beslutter sig for at passere over den og insisterer på at ødelægge hvert eneste fjerne hjørne af din krop og dit sind .

Nå, jeg vil prøve. Jeg vågnede efter at have sovet lidt natten før. Han havde ikke hvilet meget takket være i går, selvom det ikke er helt rigtigt, han havde ikke hvilet sig meget som næsten hver nat. Jeg havde svært ved at stå op og holde mig oprejst, indtil jeg nåede stueetagen, hvor køkkenet er. Virkelig allerede lav ville det være og uden lyst til at tale, grine, forklare eller noget; Du vil bare have morgenmad, tage din medicin og lægge dig på sofaen for at smerterne forsvinder.

Problemet med dette er sameksistens, for så spørger de dig, hvordan du har det, og du vil selvfølgelig ikke svare på det sædvanlige, så du siger noget i retning af “træt og lidt øm”, men problemet er der allerede, det er allerede løst. genereret fordi dit udtryk, dit ansigt, dine fagter, din manglende opmærksomhed ikke stemmer overens med det svar du har givet og så begynder der at blive skabt et ubehageligt klima ved bordet. Når den syretest er overstået, rejser man sig med besvær, og tager medicinen, for at se om det overhovedet hjælper. Du går op igen, og du tager din pyjamas af for at friske op, du går ned og lægger dig på sofaen for at se, om der sker noget.

I det øjeblik gjorde mine fødder, ben, talje og ryg ondt. Dine øjne begynder at brænde, og du føler dig meget utilpas. Faktum er, at du ikke kun føler dig utilpas på grund af det, der gør ondt, du føler dig utilpas, fordi du i dag havde aquarunning, og du kan ikke gå, fordi du gerne ville have gjort ting, og du kan ikke gøre noget; Man bliver udsat for at sidde i den sædvanlige stol uden at kunne gå ud, heller ikke for at få lidt frisk luft på terrassen. Når den syretest er overstået, rejser man sig med besvær, og tager medicinen, for at se om det overhovedet hjælper. Du går op igen, og du tager din pyjamas af for at friske op, du går ned og lægger dig på sofaen for at se, om der sker noget.

I det øjeblik gjorde mine fødder, ben, talje og ryg ondt. Dine øjne begynder at brænde, og du føler dig meget utilpas. Faktum er, at du ikke kun føler dig utilpas på grund af det, der gør ondt, du føler dig utilpas, fordi du i dag havde aquarunning, og du kan ikke gå, fordi du gerne ville have gjort ting, og du kan ikke gøre noget; Man bliver udsat for at sidde i den sædvanlige stol uden at kunne gå ud, heller ikke for at få lidt frisk luft på terrassen. Når den syretest er overstået, rejser man sig med besvær, og tager medicinen, for at se om det overhovedet hjælper.

Du går op igen, og du tager din pyjamas af for at friske op, du går ned og lægger dig på sofaen for at se, om der sker noget. I det øjeblik gjorde mine fødder, ben, talje og ryg ondt. Dine øjne begynder at brænde, og du føler dig meget utilpas. Faktum er, at du ikke kun føler dig utilpas på grund af det, der gør ondt, du føler dig utilpas, fordi du i dag havde aquarunning, og du kan ikke gå, fordi du gerne ville have gjort ting, og du kan ikke gøre noget; Man bliver udsat for at sidde i den sædvanlige stol uden at kunne gå ud, heller ikke for at få lidt frisk luft på terrassen.

Du går nedenunder og lægger dig på sofaen for at se, om der sker noget. I det øjeblik gjorde mine fødder, ben, talje og ryg ondt. Dine øjne begynder at brænde, og du føler dig meget utilpas. Faktum er, at du ikke kun føler dig utilpas på grund af det, der gør ondt, du føler dig utilpas, fordi du i dag havde aquarunning, og du kan ikke gå, fordi du gerne ville have gjort ting, og du kan ikke gøre noget; Man bliver udsat for at sidde i den sædvanlige stol uden at kunne gå ud, heller ikke for at få lidt frisk luft på terrassen. Du går nedenunder og lægger dig på sofaen for at se, om der sker noget.

I det øjeblik gjorde mine fødder, ben, talje og ryg ondt. Dine øjne begynder at brænde, og du føler dig meget utilpas. Faktum er, at du ikke kun føler dig utilpas på grund af det, der gør ondt, du føler dig utilpas, fordi du i dag havde aquarunning, og du kan ikke gå, fordi du gerne ville have gjort ting, og du kan ikke gøre noget; Man bliver udsat for at sidde i den sædvanlige stol uden at kunne gå ud, heller ikke for at få lidt frisk luft på terrassen.

Min fireårige datter insisterer på at sove med mig på sofaen, så jeg efter kort tid begynder at føle mig utilpas på grund af hendes bevægelser, og fordi hun gerne vil lege med mig. Hvad mere vil jeg ønske mig i dag!!!! Men det er bare, at jeg ikke engang forstår, hvad du siger, hendes TV tændt, Pablillo spørger hende om stoffet, hun taler til mig; Det er for meget for mig, mit sind er slet ikke klart, mine evner er på mindre end 20%, og jeg begynder at fortvivle, at føle mig ubrugelig, at føle, at jeg er værdiløs, at forstå, at jeg ikke giver noget positivt til nogen og at jeg har hvad jeg fortjener. Så inden jeg surmuler nedenunder, beslutter jeg mig for at gå ovenpå for at lægge mig på mit værelse, hvor min datter jagter mig, og hvor jeg finder min mand ved at klæde sig på.

Så han spørger mig, hvordan jeg har det, og om jeg skal lægge mig der. Jeg forklarer, hvordan jeg har det bortset fra, at smerterne allerede er så uudholdelige, at det er tydeligt, og jeg siger ja, jeg vil lægge mig ned i rummet for at prøve at hvile. Det er da jeg hallucinerer mere end jeg troede jeg nogensinde ville hallucinere, min mand beder mig forklare hvad dværgen havde bedt om som en kongelig gave for at gå ud og købe det til ham. Mit ansigt må have vist, hvad jeg virkelig følte i det øjeblik, vrede, frustration, øde; Jeg spurgte ham, om han ville efterlade mig sådan her og med børnene derhjemme.

Hans svar var mere oplysende end hans holdning i alle disse år. Ja, jeg tænkte på at udnytte tiden, børnene kommer ikke til at genere dig og hundene mindre. Børnene kommer ikke til at genere dig; min fire-årige datter kommer ikke til at genere mig, men hun forstår bestemt ikke hvordan jeg har det. Han vælter og drejer sig lige nu i sengen hvor jeg ligger og selv hans bevægelse giver mig helt ubeskrivelig smerte. For det er ikke, at pigen generer mig, det er, at hun er en pige, og du kan ikke bede hende om ikke at ville lære mig, hvordan hun laver saltomortaler i sengen og får mig til at bevæge mig ved et uheld eller slå mig eller simpelthen madrassens bevægelse gør det min krop sitrer i en voldsom smerte, som jeg har svært ved at komme mig fra.

Jeg følte mig alene, forladt, men så forstod jeg hurtigt; Det er ikke opgivelse, det er simpelthen misforståelse. Ham der hallucinerede, da jeg fortalte ham, at min første mand forlod mig med en krise og tog på tur og efterlod børnene hos sine forældre, nu forstår jeg det ikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *