De 9 bedste og værste fødevarer til fibromyalgi

Vi vil anbefale disse enkle ændringer til din kost, som vil hjælpe dig til at føle dig bedre med disse 9 bedste og værste fødevarer til fibromyalgi.
Fibromyalgi har en meget stærk følelsesmæssig komponent. Mennesker, der i øjeblikket lever med fibromyalgi, oplever ofte tilstande som angst, kronisk træthed, mangel på vitalitet, søvnløshed, betændelse og ledsmerter.
De seneste undersøgelser bringer gode nyheder, da det er blevet opdaget, at det, der sker på tarmniveau, i høj grad påvirker, hvad der sker i dit sind og betinger dine følelser.
Hvis du tør prøve, for at opleve det et stykke tid, er der alle fordele. De er 100 % naturlige og økologiske løsninger og har derfor ingen risici.
Vil du vide, hvordan disse modige kvinder har formået at nyde mere velvære naturligt?

De 9 bedste fødevarer til fibromyalgi

1.- Indfør mange grønne grøntsager i din kost såsom salat, spinat, chard, avocado, asparges, selleri, broccoli, brøndkarse, rucola, tang, agurk, aromatiske urter… Den grønne farve skyldes klorofyl og de er
meget kraftfuld til at afgifte og rense din krop.
De indeholder vitamin A, B, C og E, mineraler især magnesium, jern, kalium og calcium, de giver en masse fibre og fremmer cellefornyelsen samtidig med at de styrker immunforsvaret.
For bedre at assimilere alle disse næringsstoffer, tag dem rå eller dampede.
En god mulighed, som jeg har til morgenmad mange morgener, og som får mig til at føle mig fantastisk, er grønne juicer (vegetabilsk mælk eller vand + grønne bladgrøntsager + grønt æble + stevia + kanel + mandler + en teskefuld kokosolie). En vitaminbombe. Jo mere økologiske og friske disse fødevarer er, jo flere fordele vil de give dig.

2.- En anden familie af fødevarer, der vil hjælpe dig meget, er korsblomstrede fødevarer og dem, der er rige på svovl, fordi de har magten til at alkalisere dine indre væsker, inklusive blod.
Og i et basisk og iltet miljø kan sygdommen ikke trives, sygdommen har brug for sure miljøer. Så vi vil give ham det modsatte, indtil han ikke kan holde det ud og går.
Disse fødevarer er hvidløg, løg, kål, blomkål, rosenkål, kål, broccoli, radiser og grønkål.
Jeg insisterer, så frisk og kemikaliefri som muligt, fra økologisk landbrug.

3.- Generelt er alle grøntsager gavnlige, af forskellige farver, størrelser, former og sæsonbestemte.
Dens største kraft er rå, i form af salat, hakket kød, gazpacho, kolde supper, dampet eller let kogt.
Ved at spise en række af disse årstidens grøntsager sikrer du, at du indtager næringsstofferne i deres perfekte balance.

4.- Inkorporer chia, hør, sesam, hamp, græskar og solsikkefrø i din kost.
Den ideelle dosis er 1 spiseskefuld om dagen af ​​hver af dem.
Dem lavet af chia, hamp og hør, du kan spise dem knust med grøn juice eller med en frugtjuice eller smoothie eller vegetabilsk mælk.
Du kan tilføje resten til dine salater, pureer, gryderetter eller til at dekorere og supplere ethvert andet måltid.
Og jeg insisterer igen, fordi det er en af ​​de helt store nøgler, væn dig mere og mere til at kræve, at din mad er fri for kemikalier, at den er økologisk og frisk. Du vil bemærke mange positive forandringer på kort tid.

5.- Spis også en håndfuld rå nødder hver dag.
For eksempel til morgenmad eller mellem måltiderne, når du er sulten, i stedet for at snacke noget, der ikke er godt for dig, skal du erstatte det med nogle mandler, valnødder, cashewnødder, pinjekerner, kastanjer eller andet, som du godt kan lide.
De vil fylde dig med energi, stille sulten og give dig tiltrængte næringsstoffer og fordele for dig, såsom calcium, kalium, jern, zink, selen, vitaminer, vegetabilsk protein, fibre og meget sunde vegetabilske olier.

6.- Vi ved, at frugter er meget sunde, og det bedste tidspunkt at assimilere dem er morgenmad eller på tom mave (mellem måltiderne), da deres fordøjelse er så hurtig, at den kan forstyrre, når den kombineres med andre fødevarer.
Dem, der indeholder meget C-vitamin, er især gavnlige for dig, såsom granatæbler, citrusfrugter, røde frugter, kiwi, ribs, mango, papaya, vindruer… En anden perfekt morgenmadsmulighed ville være en frugtsmoothie rig på C-vitamin,
med frø og nogle nødder.

7.- Bælgplanter er en af ​​de mest nærende fødevarer. Meget værdifuld for vegetarer og veganere på grund af dets store proteinindhold.
Kikærter, linser, bønner, ærter, bondebønner, sojabønner, lupiner, johannesbrød.
Når du skal spise bælgfrugter, så lad dem trække i 24 timer, så al deres enzymkraft aktiveres, og de bliver bedre fordøjet.

8.- Korn og pseudo-korn såsom brune ris, quinoa, amarant og hirse. Alle sammen rige på næringsstoffer, meget gunstige for dig og glutenfri.
Ledsaget af grøntsager er det en fantastisk kombination til at føle sig bedre hver dag.

9.- Infusioner og probiotika
At inkorporere infusioner i dit daglige liv hjælper dig med at rense, afgifte og rense din krop. Sammen med vand af god kvalitet er det den bedste drik.
For fibromyalgi er denne kombination fantastisk

STEVIA + Mælkebøtte + HYPERICO + HARPAGOFITO + INGEFRE

Drik 3 eller 4 kopper om dagen af ​​denne varme eller tempererede kombination af planter, og du vil blive glad på ingen tid.

PAS PÅ!!!, hvis du tager antidepressiv, angstdæmpende eller lignende medicin eller medicin mod hjerteproblemer, skal du ikke tilføje perikon, da det er et naturligt antidepressivt middel og kan forstyrre.

De seneste medicinske eksperimenter har vist, at ændringer til en sundere kost og introduktion af probiotika og præbiotika har opnået en hurtigere og mere bemærkelsesværdig forbedring end ved administration af lægemidler.

 

 

De 9 værste fødevarer til fibromyalgi:

1.- Sukker er en stor tyv af calcium, der forårsager betændelse, træthed og et væld af negative helbredseffekter, hvilket får sygdommen til at udvikle sig og reproducere sig hurtigt.
Aspartam eller saccharin er nært beslægtet med autoimmune og kroniske sygdomme og findes i lette, kaloriefattige diætprodukter, uden tilsat sukker, sukkerfrit tyggegummi og slik osv.
Brug fra nu af Økologisk Stevia i tør bladform i pulverform for at forsøde dit liv.

2.- Bordsalt, raffineret, iodiseret eller fluoreret, giver kun den salte smag, men det er en gift for kroppen.
Det forårsager væskeophobning, nedsætter calcium, hæmmer nyrefunktionen, forårsager højt blodtryk…
Brug altid 100 % havsalt uden tilsætningsstoffer eller stabilisatorer eller Himalayasalt.

3.- Mælk af animalsk oprindelse forårsager mange hud-, fordøjelsesproblemer, betændelsesproblemer, slim, luftvejssygdomme, afkalkning, træthed og en lang etcetera.
Erstat dem hellere med økologiske grøntsagsdrikke lavet af havre, kokos, quinoa, mandler eller hvad du nu kan lide.

4.- Hvidt mel, ris og raffinerede kornprodukter er en af ​​hovedårsagerne til den store sygdomsepidemi, der eksisterer verden over.
Erstat dem med deres økologiske og fuldkornsversion, og hvis de er glutenfri endnu bedre, og du vil se, hvilken forandring.

5.- Smør har et meget højt indhold af mættet fedt og kolesterol.
Margarine er lavet med raffinerede olier, pigmenter, metaller, smagsstoffer, raffineret salt, transfedtsyrer (findes også i smør) og mange flere meget giftige ingredienser.
Vælg økologisk ekstra jomfru oliven- eller kokosolie.

6.- Ethvert protein af animalsk oprindelse forsurer kroppen. Frem for alt rødt kød og det fra dyr, der er blevet overudnyttet, hormoner og vaccineret. Derudover er pølser konserveret med nitrater og nitrit, meget giftige kemikalier.
Husk, at enhver sygdom generelt formerer sig i et surt miljø.
Du kan erstatte det med tofu eller tempeh.

7.- Kaffe er et centralnervesystemstimulerende middel, hvorfor det blandt andet giver bivirkninger, angst, søvnmangel, takykardi eller nervøsitet.
En anden kendsgerning, som næsten ingen kender til kaffe, er, at den afkalker knogler, det vil sige, at du drikker kaffe, den bryder knoglerne op, og du udstøder dem i din urin.
Erstat den med cikorie eller infusioner.

8.- Glutamat er en fuldstændig kunstig smagsforstærker, der har været brugt siden 1950’erne. Det er stærkt vanedannende, hvilket forårsager en glubende og rent kemisk appetit.
Det findes i stort set alle poser og snacks, poser med kartofler, frosne produkter, emballerede supper, tilberedninger med kød eller fisk og generelt i ethvert emballeret produkt.
Smag dine måltider til med krydderier, aromatiske urter, ølgær, tamarisauce eller miso.

9.- Læskedrikke er meget sukkerholdige, kunstigt sødede og kulsyreholdige drikke.
De øger risikoen for kræft, fedme, sterilitet, diabetes, genererer afhængighed og angst blandt andre skader.
Drik vand, infusioner, naturlig juice, grøntsagsbouillon, vand med citron og stevia.

Forpligt dig nu til at passe mere på og forkæle dit tempel = din krop.
Det er dit ansvar, og disse ændringer vil få dig til at føle dig bedre i det og få selvværd og tryghed.
Giv dig selv lov til at nyde din krop og din livserfaring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *