Ademhalingsproblemen en Fibromyalgie Symptomen

We hebben allemaal wel dat moment waar onze adem weg om een ​​of andere reden werd genomen. Of we deden mee aan zware lichamelijke activiteit of we viel en “kreeg de wind knock-out van ons,” het is zeker altijd een schok toen het moeilijk om te ademen wordt.

Helaas, ademhalingsproblemen en pijn op de borst zijn vrij algemeen met fibromyalgie, dus het is belangrijk dat we nemen nota van de mogelijke problemen en het adres van hen als en wanneer ze zich voordoen. Laten we eens een kijkje op deze potentiële problemen en waarom fibromyalgie veroorzaakt zelfs een aantal van deze kwesties in de eerste plaats.

 

Waarom doet Fibromyalgie Oorzaak ademhalingsproblemen?

Er zijn een aantal theorieën die er zijn over de vraag waarom mensen met fibromyalgie strijd van ademhalingsproblemen als onderdeel van wat er gaande is. Dat gezegd zijnde, net als veel dingen met fibromyalgie, hebben we geen set in steen reden dat het gebeurt te hebben. Dus, hier is een snelle blik op enkele van de theorieën achter waarom ademhalingsproblemen komen zo vaak voor bij mensen die vechten fibromyalgie.

Ten eerste, sommige mensen geloven dat het alleen vanwege de pijn op de borst, die vaak wordt geleverd samen met fibromyalgie. Pijn op de borst is heel gebruikelijk voor mensen die lijden aan fibromyalgie en het is niet omdat van het hart problemen of iets dergelijks.

De pijn komt direct in uw longen en geeft hen het gevoel alsof ze zijn vernauwd, dat deel uitmaakt van de reden dat het voelt alsof het is moeilijk om te ademen kan zijn. Dat gezegd zijnde, de pijn op de borst kan ook uw borst voelen zwaar, alsof je een verkoudheid of congestie, die ook het misschien moeilijk maken voor iemand om een ​​diep adem uit.

Een andere theorie is dat het afkomstig is van de angst die is zo vaak deel uit van de strijd met fibromyalgie. Er is een hoop stress gebeurt als je fibromyalgie, dus het is niet zo ongewoon om te worstelen met die pijn en zwaarte in je borst, waardoor het moeilijk voor u om te ademen.

Paniekaanvallen, helaas, een ander gemeenschappelijk optreden met fibromyalgie, dus het is ook belangrijk dat u de problemen die samen met dat te begrijpen. Ademhalingsproblemen zijn een onderdeel van paniekaanvallen, dus het is niet echt zo slecht van een theorie te denken dat angst is een deel van de oorzaak.

Er zijn ook andere theorieën ook, met inbegrip van een gebrek aan bloedtoevoer en problemen met de hersenen signalen die ons vertellen om te ademen als we normaal zou moeten zijn. Dat gezegd zijnde, de studies die sprak over hen waren relatief niet overtuigend zijn, waardoor het zo dat we niet echt weten hoe geldig die theorieën zijn voor de algemene kwestie.

Het feit van de zaak is, kortademigheid en ademhalingsproblemen komen relatief vaak voor mensen die worstelen met fibromyalgie, en het is belangrijk dat we begrijpen hoe om te gaan met het en wat we kunnen doen om te proberen en te voorkomen dat het probleem van steeds erger .

Wat moet ik doen als ik moeite heeft met ademhalen Van Fibromyalgie?

De vraag is, wat moet je doen als je problemen hebt met ademhalen? Is er iets dat je kunt doen om ervoor te zorgen dat uw ademhalingsproblemen niet meer van een probleem geworden dan ze anders zouden doen? Hier zijn enkele tips die u kunt gebruiken om de druk op uw borst te verlichten en maken het makkelijker voor u om te ademen en te gaan door middel van uw standaard dagelijkse routine.

Ademhalingsoefeningen. Als u moeite met ademhalen, neem de tijd om vast te stellen op je rug. Dit zal helpen uw lichaam uit te strekken en je borst om zich niet zo vernauwd. Nadat je vast, wil je je hand op je buik om je ademhaling te volgen. Vervolgens gaan liggen en neem diep adem – in door je neus en uit door je mond.

Focus op je ademhaling en zorg ervoor dat je krijgt volledige, diep adem in. Dit zal helpen uw lichaam om enorm te ontspannen, en het zal je lichaam helpen om te beginnen opnieuw te reguleren je ademhaling als goed, waardoor het minder stressvol en waardoor het een stuk makkelijker voor u om opnieuw te ademen. Er zijn andere ademhalingsoefeningen die je net zo goed kunt proberen; de meeste van hen te betrekken soortgelijke technieken, alleen uw locatie wanneer ze zich voordoen kunnen verschillen.

Ontspanningstechnieken. Ademhalingsproblemen zijn een van de belangrijkste redenen dat specialisten suggereren dat mensen met fibromyalgie daadwerkelijk de tijd nemen om yoga en andere ontspanningstechnieken doen.

Ontspanning kan helpen de spanning in ons lichaam te verminderen, en het kan ons helpen om gemakkelijker te ademen, want we zijn niet op de rand de hele tijd. Neem ook de tijd voor jezelf en leren hoe om te ontspannen in een gezonde manier, en je zult merken dat je ademhaling problemen kunnen enigszins afnemen.

Aarding technieken. Zoals hierboven vermeld, een aantal van de kwesties die we hebben met de ademhaling zijn een gevolg van paniekaanvallen en angst. Vanwege dit, is het belangrijk om te weten hoe we onszelf aarden. Aarding onszelf is, in wezen, in het besef dat we aanwezig zijn en dat we niet een miljoen mijl ergens anders.

Zet je voeten op de grond, wiebelen je tenen, en wrijf je handen of je dijen. Zorg ervoor dat u aanwezig bent en laat je lichaam te ontspannen zoals het hoort. Door te weten je hier en nu bent, zul je de grond voelen en de paniek zal veel gemakkelijker verdwijnen.

Geen zin om uw fibromyalgie symptomen, of het nu ademhalingsproblemen of iets anders, moet een feit van het leven. Hoewel deze problemen komen vaak voor, er zijn vele manieren om ze te voorkomen en te behandelen , waardoor het veel makkelijker voor u om het leven dat je wilt leven leven, zelfs met fibromyalgie.

Als u vragen over uw ademhaling problemen hebt of je je zorgen dat het een teken van iets meer kunnen zijn, zorg ervoor dat je je specialist praten. Ze kunnen alle vragen die je kan hebben en geven u een regime dat de zorg efficiënter te kunnen maken van de problemen te beantwoorden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *